Vrijwilligers

Wij zoeken mensen met het hart op de goede plek. Wilt u graag iets betekenen voor anderen, bent u flexibel, kunt u goed luisteren en samenwerken en zo nodig op de achtergrond de helpende hand bieden? Dan bent u wellicht op uw plek in ons hospice. Wij vragen beschikbaarheid voor minimaal één dagdeel van 4 uur per week.

Onze vrijwilligers zijn de ruggengraat van onze organisatie. ‘Er zijn’ is het sleutelwoord. Elke dag en elke dienst in het hospice is anders. In het hospice staat een individuele, respectvolle benadering van de gasten voorop om zoveel mogelijk comfort te bieden. Vrijwilligers ondersteunen de beroepskrachten van de thuiszorg onder meer bij de lichamelijke verzorging van onze gasten. Naast het bieden van zorg gaat het ook om liefdevolle aandacht, een luisterend oor, een stille aanwezigheid naast het bed. Vrijwilligers verrichten ook licht huishoudelijke werkzaamheden en verzorgen koffie, thee of maaltijden voor onze gasten en hun bezoek. Er zijn ook vrijwilligers die in de tuin werken, technische klussen verrichten of boodschappen doen.

Goed om te weten

Al onze vrijwilligers volgen een basiscursus en worden regelmatig bijgeschoold. De scholing wordt door het hospice aangeboden. Als vrijwilliger krijgt u professionele coaching en begeleiding. In een prettige werksfeer bieden wij u de kans  te werken aan persoonlijke groei. In en om het huis bent u verzekerd en indien u dat wenst worden uw reiskosten vergoed.

Neem voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek contact op met coördinator
Lidwien de Ruiter. U kunt zich ook aanmelden via onderstaand formulier. Dan nemen wij contact met u op.

Aanmelden als vrijwilliger

U kunt het formulier invullen wanneer u zich wilt aanmelden als vrijwilliger.

Aanmeldformulier

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Invalid Input
Invalid Input

Contact

Stichting Hospice Texel
Anne Frankstraat 32
1791 DT Den Burg 

0222 728132
info@hospicetexel.nl

Uw hulp is nodig

Wilt u ons steunen? U kunt een donatie overmaken via onze website.

Inloggen